Marie van Vollenhoven → Theater aan het Vrijthof

Vrijthof 47

The Act of Painting (TAOP) is een dynamische en internationale groep kunstenaars die tentoonstellingen over de hele wereld organiseert. TAOP zoekt steeds naar verbinding met de stad of plek die wordt aangedaan. Locale kunstenaars worden uitgenodigd deel te nemen aan de tentoonstelling, denkers, wetenschappers en curatoren wordt gevraagd te reflecteren op het getoonde werk. TAOP verandert dus voortdurend van samenstelling, waarbij de verbindende factor het intuïtieve maakproces is. Dat maakproces zal nauw samenhangen met een persoonlijk bewustzijn, de ziel van de kunstenaar. Een ander belangrijk speerpunt van TAOP is de zoektocht naar de betekenis van abstractie. In iedere tentoonstelling wordt de relevantie van abstractie in deze tijd onderzocht, daarbij wordt steeds een andere invalshoek uitgewerkt.

Tijdens de opening op 1 november 2017 en tijdens het MUAS weekend kunt u kennis maken met verschillende kunstenaars van The Act Of Painting. Ook kunt u zich inschrijven voor een rondleiding met de curator van deze expositie, Marie van Vollenhoven in het derde weekend van november.

1 november 19.30 interdisciplinaire openingsavond, schilderkunst, muziek en performance! Kaartjes via het Theater aan het Vrijthof. 4 & 5 november MUAS: Rondleidingen door Maastrichtse en Heerlense kunstenaars. 26 november: rondleiding door Marie van Vollenhoven

www.marievanvollenhoven.nl